Ja nic na sumieniu nie mam,więc mnie to obchodzi jak zeszłoroczny śnieg.
. Jestem młodą osoba... I tak czytam komentarze starszych od siebie osób. Przeraża mnie ich język. Zachowanie godne krytyki. Porostu wstyd... Boją się teraz. A dobrze im tak. Niech się boją. Za czasów PO żyło się gorzej. Sprzedali Polskę. KARMA WRACA.
Ale ich wielu by się nie kompromitowali chociaż albo faktycznie są tak zaślepieni ideologią lewacką . W dobie internetu wystarczy poczytać jak jest u Niemców w Holandii Belgii tam sędziowie sami się nie wybierają jak u nas. PIS przywraca to prawo które jest w krajach UE. U nas widać wielu zbyt wiele ma do stracenia dlatego tak kwiczą głośno. Wreszcie nadeszła pora zrobić porządki w sądach do czego to podobne by oprawcy stanu wojennego dalej orzekali. Opozycja kwiczy bo nie będą mieć obrońców w sądach jak to było do tej pory a to co opowiada opozycja na ulicach to same kłamstwa i osobiście nie sądziłem ,że tylu zdrajców ojczyzny mamy w kraju sami się ujawnili . Może wiele rzeczy mi się nie podoba co robi rząd ale ani kroku w tył rozliczyć komuchów raz na zawsze i oczyścić sądy z ludzi stanu wojennego.Jedną taką osobę znam w tym sądzie a może jest ich więcej. Sądy mają być dla ludzi a nie dla grupy uprzywilejowanych
Oj ludzie ludzie...... ale jak PiS dał 500 plus to każdy brał kasiurkę :)
Dalej będziecie bredzić i pisać pierdoły? Oni maja w d....e was i nas wszystkich bez względu na przynależność. Tu nie chodzi o wolne sądy. Tu jest walka o etaty i kasę. Obudzcie się wreszcie. My jesteśmy tylko mięsem armatnim. Nikogo nie obchodzi czy jesteście z lewej czy prawej strony - oni wszyscy manipulują nami.
do starszej placzacej pani komuszej wdowy TYLKO PIS TYLKO PIS my mlodiz chcemy PIS kapujecie stare dziady?
~podziel się (Gość)- - Majaczysz jak byś się "Popularnych" objarał . Stop komunie !
Większość tak ochoczo komentujących nie ma bladego pojęcia o prawie, funkcjonowaniu sądów, konstytucję zna ze słyszenia tylko bije pianę i pozwala pomalować sobie do głowy bzdury jakimi karmi pis. Forsowane zmiany nie idą w kierunku poprawy pracy sądu,nie "oddają sądów w ręce obywateli"a w ręce partii rządzącej. Ocknijmy się bo jeszcze nie wiadomo co będzie nastepne po sądach!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!